Cart 0

Film fremkaldelse

Vi fremkalder film hver uge. I modsætning til de andre, der fremkalder film, så skyder vi faktisk selv film; fra 35mm til storformat og vi ved hvor vigtigt det er, at fremkaldelsen og scannet bliver taget seriøst. 

Derfor gør vi også ekstra umage, og derfor får langt de fleste professionelle også fremkaldt (og efterfølgende) scannet deres film hos. 35mm farvefilm (c-41) koster 65kr per rulle. Sorthvid eller dias (e-6) og 120/mellemformatsfilm koster 80kr per rulle. 

Vi scanner en hel rulle 35mm film i høj opløsning for 90kr. Ingen CD ROM eller USB stick med dårlige jpegs -- vi scanner som .tiff filer og sender filerne direkte til dig via WeTransfer, og efterfølgende kan du hente dine negativer i butikken. Vores scan fylder ca. 700mb per film.

Vi kan også scanne mellemformat og storformatsfilm på vores Hasselblad X1 scanner. Her koster det 100kr per frame -- vi scanner kun i højeste opløsning -- og så kan du lave husgavlprint efterfølgende.

Ang. print: ja, vi printer også, men kun højkvalitetsprint på mat museumspapir, så vi tilbyder ikke 2kr print i små størrelser, det er livet simpelthen for kort til ;-)

Ring eller skriv hvis du har spørgsmål.