Cart 0

Brugte Panasonic linser

One Of Many Cameras forhandler nyt og brugt Panasonic kameraudstyr. Vi køber også gerne dit gamle :-)

Pga MicroFourThirds sensoren (og mountet) er det superlet at bruge andre objektiver end Panasonic (og Olympus) moderne autofokusglas. Vi har filmet en del med vintage objektiver - Panasonic kameraerne er fantastiske video/filmkameraer, som også kan tage højkvalitetsbilleder, så man får virkelig 2-i-1 med Panasonic.

Dem der siger at man ikke kan arbejde med dybdeskarphed pga MicroFourThirds sensorens størrelse - og at man partout skal have et full frame kamera - aner ikke hvad de snakker om. Se bare her: katte knurhår på Zeiss Otus 55mm f1.4 på et Panasonic GH5


og her kan du se topmodellen GH5 filme i 5k opløsning med Zeiss Otus glas. Det er rå-optagelsen, der er ikke colorgradet etc. Sidste objektiv er et ucoated Cooke glas fra 1940, som også tegner forrygende på det moderne kamera: 

Og her er den mindre model GF-5 (kun HD opløsning) som vi monterede en gammel Cooke 16mm smallfilms optik fra 1950'erne på:

 

 

Vi udlejer også topmodellen GH5 til videoproduktioner, ligesom vi har microports, lydudstyr og masser af objektiver tilgængelige. 

Se vores udvalg af Panasonic kameraer her.

Se vores udvalg af brugte Panasonic objektiver her.

-- alle disse MicroFourThirds glas passer også til Panasonic kameraerne uden adapter:  


Se vores udvalg af brugt Panasonic tilbehør her.